stuntmantel fotografie
cor mantel (06-53444677)

Fotografie aan huis

Pasfoto's nodig? Wij komen bij je langs voor pasfoto's op maat!
Ook voor fotoshoot aan huis of op locatie.

Bel voor een afspraak 06-53444677.

home / pasfoto's

Pasfoto's aan huis

Ben je niet meer goed te been, gaat je geheugen achter uit, zit je in een rolstoel en heb je een pasfoto nodig? Geen probleem, wij komen naar jou!
Stuntmantel Fotografie verzorgt pasfoto's aan huis, voor mensen met of zonder beperking. Onze pasfoto's worden volgens de officiële regels gemaakt en zijn o.a. geschikt paspoort, rijbewijs en ID-kaart.

Stuntmantel Fotografie heeft zich gespecialisserd is het fotograferen van mensen met een lichamelijke- en verstandelijke beperking. Ideaal voor zorg- en verpleeginstellingen.

100% Goedkeuringsgarantie

Hoewel het gelukkig weinig voorkomt, kan het zijn dat zelfs met gebruikmaking van de meest geavanceerde apparatuur een pasfoto kan worden afgekeurd op het stadskantoor. Mochten ondanks onze grote zorgvuldigheid de pasfoto's worden afgekeurd, dan maken wij gratis een nieuwe set pasfoto's.

Fotoshoot

Je kunt bij Stuntmantel Fotografie ook terecht voor het maken van een portret of voor een professionele fotoshoot op locatie, bijvoorbeeld bij je thuis. Hierbij kun je denken aan bijv. een shoot van je zwangerschap, baby of je kinderen.
Bij Stuntmantel Fotografie ben je op het juiste adres voor een reportage 1 op 1 voor mensen met een verstandelijke beperking, zoals alzheimer.

Kosten

De kosten voor de pasfoto's aan huis bedragen € 25,-. Verder hanteren wij scherpe tarieven voor een fotoshoot op locatie.

Meer info

Speciale thema’s, andere wensen, meer informatie nodig of een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Stuntmantel Fotografie ▪ Hoofdstraat 201 ▪ 1611 AE Bovenkarspel ▪ GSM: 06 53 44 46 77 ▪ Web: www.stuntmantel.com ▪ E-mail: stuntmantel@quicknetnull.nl